Webdesign
op maat.

  Responsive Design
  SEO & SEA geoptimaliseerd
  100% Maatwerk

Webfruits zorgt dat je efficiënt en veilig online bent. Wij bouwen snelle en betrouwbare maatwerk websites om jouw doelen te bereiken. 

Onze werkwijze maakt het mogelijk om snel en effectief passende oplossingen te realiseren. Een website is geen doel op zich, maar een middel. Wij zorgen dat jouw doelen bereikt worden.

Stap 1, Kennismaken.

De eerste stap richting een nieuwe website is een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek bepalen we samen op welke manier we jouw doel gaan bereiken.

Stap 2, Interactief ontwerp.

Na het kennismakingsgesprek gaan we direct voor jou aan de slag met het ontwerpen van een nieuwe website. Je ontvangt een interactief ontwerp zodat je een helder beeld krijgt van de vormgeving en altijd direct wijzigingen van het ontwerp kunt beoordelen.

Wanneer je tevreden bent met het ontwerp kunnen we op basis hiervan de website gaan bouwen.

Stap 3, Realisatie.

Wanneer het websiteontwerp naadloos aansluit op je wensen kan de realisatie van de website beginnen. In deze fase brengen wij het uiterlijk en de functionaliteiten samen tot een website die kwaliteit en professionaliteit uitstraalt. Geheel in lijn met de huisstijl en bedrijfsactiviteiten.

Wanneer de bouw van de website is afgerond volgt er nogmaals een feedbackmoment waarop we de gloednieuwe website uitvoerig met je doornemen.

Stap 4, Oplevering.

De website wordt nog een laatste maal uitvoerig getest en gaat dan online. Bij oplevering ontvang je een eigen account zodat je gemakkelijk aanpassingen kunt maken aan de inhoud van de website.

Om de veiligheid en functionaliteit van de website ook na oplevering te kunnen garanderen, kunt je de website laten onderhouden door Webfruits.